Få större rumpa

Vissa tjejer lider av att de ansér att deras rumpa är för stor, andra tycker deras är för liten. Vi ser alla olika ut och våra genetiska anlag ger oss lite olika utseenden. Har man en liten rumpa kan man faktiskt träna upp den och få den att se studsigare och större ut. Ett tillvägagångssätt är att först öka storleken på genom att kombinera styrketräning med en diet med ett mindre kaloriöverskott vilket ökar både muskelmassa och fett. Man kan sedan få en fin och fast rumpa genom att minska kaloriöverskottet och ta hjälp av bland annat kosttillskott om ökar fettförbränningen och ger ett energitillskott. Längre ner på sidan kan du läsa mer detaljerad information om hur man kan få större rumpa.

rumpa6

Träna för att få större rumpa
Det finns två sätt att få större rumpa, gå upp i vikt i fett eller lägg på dig. muskler. Är din rumpa inte tillräckligt stor för att du är för smal bör du givetvis försöka lägga på dig fett i kombination med muskler. Tänk på att det bästa sättet att lägga på sig mycket i vikt är att äta en kost med mycket snabba kolhydrater i kombination med muskeluppbyggande träning. Du kommer att öka i både fett och muskelmassa på detta sätt. Om du senare vill få en fin och fast muskeldefinition på rumpan är det kan man minska kaloriintaget vilket bränner fettvävnad. Man kan även ta hjälp av kosttillskott som ger energitillskott så du orkar träna intensivare eller ökar fettförbränningen.

Styrketräna din rumpa
Hoppa över joggning om du är tunn och smal, det bränner för mycket kalorier. Du bör motionera genom promenader och träna med vikter för att lägga på dig muskelmassa på rumpan. Knäböj är den övning som bygger muskler på ben och rumpa snabbast och därför rekommenderas. Vissa personer har mindre muskelmassa och har lätt för att bränna bort sitt fett, därför bör du se till att du få i dig mer än vad du behöver. Ett tag åtminstone för att ta reda på hur din kropp svarar på en kolhydratrik kost.

Ge det tid
Vissa kroppar behöver mer tid på sig för att bygga upp fett och muskelmassa, misstänker du att du är en sådan person bör du se till att utrusta dig med tålamod för att inte ge upp för lätt.