Fettförbränning

Burn X5

BurnX5
Burn X5 är ett av de mer välkända prepraten för fettförbränning på marknaden. Det ger bra fettbrännande effekt. X5 har även en viss prestationshöjande verkan, vilket kan märkas bland att genom att du orkar mera eller blir mindre trött av träningspass. Vidare kan preparatet öka kroppens ämnesomsättning, men effekten är i de flesta fall inte särskilt stor. Burn X5 finns i varianter med eller utan koffein.
Styrka:
Fettbränning:
Prestationshöjande:
Stimulerar ämnesomsättningen:
Innehåller koffein: Valfritt
Dosering: 4-6 tabletter/dag
Pris: 269 kronor
Storlek/förpackning: 120 kapslar
Knapp

Advantrim

Advantrim

Om du letar efter ett effektivt fettbrännande preparat är advantrim ett bra alternativ. Preparatet är väldigt effektivt för att ta bort oönskat fett. Produkten ökar även kroppens ämnesomsättning vilket gör att färre kalorier omvandlas till fett och den fettvävnad som finns reduceras snabbare. Advantrim har även en lätt prestationshöjande effekt samt kan i vissa fall dämpa hungerkänslor. Produkten är stark men är väldigt effektiv.
Styrka:
Fettbränning:
Prestationshöjande:
Stimulerar ämnesomsättningen:
Innehåller koffein: Nej
Dosering: 4 tabletter/dag
Pris: 379 kronor
Storlek/förpackning: 90 kapslar
Knapp

Xenical 120mg

Xenical
Xenical är ett receptbelagt bantningsmedel. Det har en kliniskt bevisad effekt mot bildning av fett och underlättar viktminskning. Den aktiva ingrediensen kallas för orlistat och verkar genom att förhindra kroppen att ta upp eller omvandla energi till fettvävnad. De kliniska resultaten visar märkbara förbättringar inom ett par månader. Bäst resultat fås i samband med sund kost och motion. Xenical är ett bra val om du är ute efter att reducera fett och vill uppnå viktminskning.
Formulering: Tabletter
Fullständigt resultat: Inom 6-8 månader
Tidigast märkbara resultat: Inom 2-3 månader
Varaktig viktminskning: Ca 70% av alla användare
Pris: 1210 kronor
Storlek/förpackning: 84 tabletter
Knapp

Synerlin

Synerlin2

Synerlin är ett kosttillskott med god fettförbrännande verkan. Produkten har även en uppiggande/prestationshöjande effekt vilket gör att du för orkar mer på träningspassen. Synerlin är baserat på koffein, grönt te och denrobium. De två förstnämnda har dokumenterade effekter för att höja ämnesomsättningen samt ge en uppiggande eller prestationshöjande effekt. Denrobium har använts länge inom kinesisk medicin och visat lovande resultat i labratoriestuder för att ge välmående samt en uppiggande effekt.
Styrka:
Fettbränning:
Prestationshöjande:
Stimulerar ämnesomsättningen:
Innehåller koffein: Ja
Dosering: 2-4 tabletter/dag
Pris: 299 kronor
Storlek/förpackning: 150 kapslar
Knapp