Så får du fastare rumpa

träna-rumpan-banner sidebar

Den mest effektiva metoden för att få en fastare rumpa är att träna styrketräning. Kombinerat med rätt kost och lagom mycket fettförbränning samt lite tålamod kan du åstadkomma just den stora skillnad som du hoppats på. Träning i all ära men vilka metoder kan man annart använda för att få en snyggare och fastare rumpa? Kosttillskott kan vara till en viss hjälp, produkter som ökar fettförbränningen kan i samband med träning användas för att få mer definition på musklerna och ge ett fastare intryck. Det finns många produkter att välja mellan, men Burn X5 är en produkt som ger bra verkan, och är särskilt effektivt för att öka fettförbränning men ger även en viss energikick så du orkar träna mer.

Om att punktförbränna fett
Det har länge varit ett faktum att man inte kan banta bara en kroppsdel. Nyare rön och undersökningar visar dock att om man får mer muskelmassa på en punkt på kroppen, tex rumpan ökar även fettförbränningen just där.

Det är dock en svår balansgång att dels äta tillräckligt för att man ska bygga upp sin muskelmassa och orka styrketräna samtidigt som man ska hålla igen så att man ändå minskar i fett. Hemligheten är att ta tid på sig och forma om kroppen i en lämplig takt så att man inte motverka muskeluppbyggnaden eller äter för mycket och blir fet.

Banta rumpan
Det går inte att banta bara en kroppsdel. När man bränner fett via att man inte äter tillräckligt med kolyhydrater och kalorier kommer kroppen att dra ner på fettet jämt fördelat. Alla människor har olika stora fettdepåer på kroppen, därför kan man banta sig smal men ändå ha kvar en fet rumpa.

Krämer för att få fastare rumpa
Det finns krämer som stramar upp huden och ger huden en vackrare lyster och är särskilt anpassade för att lyfta rumpan. Vissa av dessa har visat sig fungera till viss del och ge varierande resultat. Man ska inte vänta sig samma effekt som av tex knäböj men som komplement för den som vill skynda på resultaten är vissa av dessa krämer värda att prova under en tid.

Ditt recept för framgång
För att lyckas få en fast rumpa bör du kombinera följande;

  • Träna ca var 5 dag styrketräning anpassat för bakdelen. Tex knäböj och utfall samt marklyft med raka ben.
  • Promenera ca 1-2 timmar i rask takt 2-3 ggr/veckan, eller cykla till jobbet några dagar per vecka.
  • Ät en kost rik på protein och måttligt med snabba kolhydrater från, ris, pasta och vitt bröd.
  • Prova dig fram till en bra kräm som tightar upp huden och stussen och ger huden på rumpan lyster.
  • Ha tålamod, en snygg rumpa tar tid att skaffa, ge det ca 6 månader innan du dömer dina resultat.